Cristiano Ronaldo a pus pe Instagram o fotografie cu un Mercedes tunat de Brabus și a adunat 15 milioane de reacții

Autor: Elena Luchian 06 aug. 2021 Știri auto

Cristiano Ronaldo încearcă, probabil, să doboare recordul la numărul de reacții pe rețelele de socializare. Zilele trecute a postat pe Instagram o poză cu una dintre mașinile sale, un Mercedes tunat de Brabus. A strâns 15 milioane de reacții în 48 de ore.

GALERIE FOTO

Mașina care apare în fotografie alături de starul lui Juventus este un Mercedes-AMG G 63 modificat radical de Brabus. Este mașina primită cadou de la prietena sa, Georgiana Rodriguez.

În ziua în care a împlinit 35 de ani, Georgina i-a pregătit lui Cristiano Ronaldo o petrecere surpriză. În fața barului în care se aflau prietenii săi, era parcat un Mercedes-AMG G 63 cu tradiționala fundă roșie înnodată pe parbriz.

De fapt, modelul tunat de Brabus nu este nici pe departe un AMG de rând. Atunci când iese pe porțile uzinei Magna Steyr, mașina are un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri. Cei de la Brabus nu au fost mulțumiți. Așa că l-au înlocuit cu un V12, pe care Mercedes l-a rezervat acum exclusiv versiunii Maybach. Astfel, SUV-ul pătrățos, denumit acum GV12, a fost transformat într-un veritabil supercar. În ciuda gabaritului și formei angulare, modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și atinge o viteză maximă de 280 km/h. Aceste performanțe li se datorează celor 900 de cai putere.

Brabus GV12 a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, în primăvara anului 2019. Doar 10 astfel de mașini au fost construite. Nu îi cunoaștem pe ceilalți proprietari. Dar sunt șanse mici ca aceștia să poată primi aproape 15 milioane de reacții în 48 de ore, dacă postează o fotografie cu SUV-ul lor de performanță pe Instagram. Iar numărul este în creștere.

Cristiano Ronaldo și mașinile din garajul care seamănă a salon auto

În creștere este și numărul vehiculelor din garajul lui Cristiano Ronaldo. Deținătorul a cinci Baloane dde Aur are un întreg salon auto acasă. Pe lista lui se regăsesc un Bugatti Veyron, trei Ferrari, un Aston Martin DB9, un Bentley GT Speed, un Lamborghini Aventador LP700-4 și un Rolls-Royce Phantom. (vezi GALERIE FOTO).

Printre SUV-urile din colecția lui CR7 se numără un Porsche Cayenne Turbo, un Mercedes-AMG GLE 63 Coupe și exclusivistul Rolls-Royce Cullinan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide