Un hoț a furat o mașină de față cu personalul din reprezentanță – VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 sept. 2021 Știri auto

Un videoclip postat pe rețelele sociale arată momentul în care un hoț fură un Chevrolet Corvette C8 Stingray nou-nouț de față cu angajatul reprezentanței.

Se pare că individul de la volan s-a prefăcut că vrea să vadă interiorului mașinii, dar a încuiat rapid ușile, împiedicând vânzătorul să intre înăuntru. Vânzătorul pare absolut nedumerit, în timp ce individul pleacă, accelerând spre ieșirea din parcare.

VIDEO

Cu toate acestea, bucuria hoțului nu a durat foarte mult. De fapt, cei care comentează videoclipul sugerează că poliția l-a oprit pe șofer la doar câteva blocuri distanță de reprezentanță.

Evident, hoțul nu prea și-a planificat fuga. Chiar dacă ar fi reușit să evite oprirea polițiștilor, este posibil ca mașina să aibă un dispozitiv GPS de monitorizare, așa că angajații reprezentanței ar fi putut afla oricând unde se află mașina.

Poliția ar fi fost, de asemenea, sesizată și probabil că nu ar fi avut mari dificultăți în găsirea mașinii datorită culorii sale roșie și a dungilor negre desenate pe caroserie. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat cu hoțul, dar am fi surprinși dacă Poliția nu l-ar fi reținut și acuzat de furt.

Despre Chevrolet Corvette C8 Stingray

Chevrolet Corvette C8 Stingray are un motor V8 Small Block de 6.2 litri aspirat natural care produce 502 de cai putere și 637 Nm cuplu motor, în echiparea de performanță.

Motorul este conectat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și opt rapoarte. Accelerația de la 0 la 96 km/h are loc în mai puțin de 3 secunde. Pe piața din SUA, prețul de pornire pentru varianta de bază Stingray este de aproximativ 60.000 de dolari.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Chevrolet


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide