VIDEO. Se circulă în condiții de iarnă în mai multe județe din țară. Aglomerație în București

Autor: Daniel Samoilă 02 dec. 2021 Știri auto

Sezonul rece a venit și apar primele probleme pe șosele. Centrul Infotrafic anunță că se circulă în condiții de iarnă în mai multe zone din țară. În schimb, traficul din Capitală este îngreunat.

La intrarea în Capitală sunt formate cozi de mașini și traficul este îngreunat, în timp ce în județul Harghita este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere.

Concret, se circulă în condiții de iarnă, dar fără depuneri pe șosea, în următoarele județe: DN 18-Pasul Gutâi, Bistrița-Năsăud: DN 17-Pasul Tihuța, Gorj: DN 67C-Rânca și Harghita: DN 13B-Bucin.

VIDEO

Sezonul rece a sosit: condiții de iarnă pe unele șosele din România

Conform digi24.ro, pe marile autostrăzi din România condițiile sunt bune și nu sunt probleme pentru șoferi. Carosabilul este uscat pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu.

Traficul este îngreunat în Capitală pe sensul de intrare al autostrăzii A1 București – Pitești, începând din zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Oamenii legii mai anunță și trafic intens și pe DN 4, pe sensul de intrare în București din localitatea Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Domnești, Bragadiru și Berceni.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu prudență, să păstreze distanța regulamentară și să se asigure în momentul schimbării direcției de deplasare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide