Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a devenit ambasador al mărcii Porsche

Autor: Mihai Morcovescu 22 mart. 2022 Știri auto

Jucătoarea de tenis engleză cu origini românești Emma Răducanu a devenit în mod oficial ambasador al mărcii Porsche. O serie incredibilă de victorii a făcut ca Emma să triumfe anul trecut la US Open, devenind prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu de Grand Slam.

După succesul istoric de la Flushing Meadows, ea a primit Ordinul Imperiului Britanic. Ea a devenit, astfel, cea mai tânără femeie care a primit vreodată această distincție.

Porsche 911 este modelul ei preferat

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Producătorul german de automobile Porsche a anunțat că a încheiat un contract de imagine cu jucătoarea în vârstă de 19 ani. Aceasta și-a amintit cu această ocazie că unul dintre primii ei antrenori conducea un Porsche 911. De altfel, Porsche a fotografiat-o pe Emma în fața unui 911.

„Pentru mine a fi ambasador al mărcii Porsche înseamnă foarte mult. Este una dintre mărcile pe care le-am iubit de la o vârstă foarte fragedă. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un Porsche 911. De câte ori veneam la antrenament dimineața îi admiram Porsche-ul și visam ca într-o bună zi să conduc și eu o astfel de mașină”, a povestit Emma Răducanu.

Când eram copil mergeam la Brands Hatch și mă uitam la finala Porsche Carrera Cup. Adrenalina pe care o simțeam în sporturile cu motor și să admir mașinile Porsche era una dintre cele mai distractive momente ale săptămânii mele. Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”, a mai spus actualul număr 13 mondial, care va participa la turneul Porsche Tennis Grand Prix de la Stuttgart.

Cine este Emma Răducanu?

Emma Răducanu este prima jucătoare din Marea Britanie care a câștigat un Grand Slam după Virginia Wade, în 1977. Ea s-a născut la Toronto la 13 noiembrie 2002. La vârsta de doi ani, s-a mutat împreună cu părinții ei în Marea Britanie. Tatăl ei este originar din România, iar mama ei din China.

Ea a făcut primii pași în tenis la vârsta de 5 ani. Eligibilă pentru turneele ITF U-18 de la vârsta de 13 ani, ea a câștigat rapid Nike Junior International de la Liverpool, la câteva zile după ce a împlinit această vârstă. Astfel, este cea mai tânără câștigătoare a acestui turneu din istoria ITF.

Ajunsă pe locul 338 WTA, Emma Răducanu a primit șansa de a concura la Wimbledon datorită unui „wildcard”. La acea ediție a progresat până în faza optimilor de finală. Cea mai mare performanță de până acum o reprezintă, cum spuneam, câștigarea US Open în 2021.

Sursa: Porsche

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Porsche


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide