Noul Ford Ranger Raptor este disponibil pentru comenzi în România. Cât costă pick-up-ul?

Autor: Mihai Morcovescu 18 mai 2022 Știri auto

Ford România anunță că au fost deschise listele de comenzi pentru noua generație a pick-up-ului de performanță Ranger Raptor. Pe piața locală, noua camionetă americană are un preț de pornire de 55.910 euro fără TVA (66.533 euro cu TVA inclus).

Prețuri de la 55.910 euro fără TVA

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Noua generație a camionetei Ford Ranger Raptor a fost lansată în urmă cu trei luni. Acesta vine cu noul motor pe benzină V6 EcoBoost twin-turbo de 3,0 litri. Unitatea livrează o putere maximă de 288 CP și 491 Nm de cuplu.

Resursele sunt transmisie către ambele punți prin intermediul unei cutii de viteze automată cu 10 trepte și a unui sistem de tracțiune integrală. Din pachet mai fac parte două diferențiale blocabile și suspensia Fox cu amortizoare de 2.5 inch și Live Valve.

De asemenea, mașina vine cu noul sistem anti-lag. Tehnologia menține turbina la rotație ridicată până la trei secunde după ce șoferul reduce accelerația. Astfel, este permisă o reluare mai rapidă a presiunii de supraalimentare și accelerații imediate la ieșirea din viraje. Totodată, este ideală la trecerea dintr-o treaptă la alta atunci când se apasă pedala de accelerație.

La interior, pasagerii beneficiază de cea mai recentă tehnologie controlată prin intermediul instrumentarului de bord complet digital de 12,4 inch. De asemenea, sistemul multimedia SYNC4A este controlat cu ajutorul ecranului tactil central de 12 inch.

Cea de-a treia generație Ford Ranger Raptor este primul model din gama „Next-Gen” care va fi lansată în Europa. Livrările către clienți vor debuta în ultimul trimestru al anului curent.

Noul pick-up de performanță al americanilor este disponibil acum pentru comenzi și în România. Noul Ranger Raptor are un preț de pornire de 55.910 euro fără TVA, adică 66.533 euro cu TVA inclus.

Sursa: Ford

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide