Novitec a creat un Ferrari SF90 cu peste 1100 de cai putere

Autor: Ionuț Vîlciu 05 iul. 2022 Știri auto

Tunerul Novitec a prezentat un pachet de modificări pentru Ferrari SF90. Pe lângă modificările estetice, supercarul italian a primit și un plus de putere.

Cât timp Ferrari pregătește o nouă versiune și mai rapidă a supercarului SF90, Novitec a adus propriile modificări modelului Ferrari.

SF90 devine și mai puternic

La nivel vizual, pachetul oferit de Novitec este destul de subtil. Acesta include un nou spoiler față, inserții de carbon pe capotă și, opțional, aripi față modificate. De asemenea, sunt disponibile mai multe modele de jante, cu dimensiuni de 20 sau 21 de inch.

La interior, Novitec spune că poate adăuga mai multă individualitate cu piele și Alcantara. Materialele de pe scaune vin în orice culoare dorită.

Alte modificări includ arcuri care să reducă garda la sol. Astfel, garda la sol a fost coborâtă cu 3 centimetri în față și 2,5 în spate.

Pe lângă modificările estetice, Novitec i-a oferit lui SF90 și un plus de putere. Un nou soft pentru motor și o evacuare special fabricată. Astfel, puterea a crescut de la cu 109 cai, totalul fiind de 1109 cai putere. Accelerația a fost puțin îmbunătățită în urma acestor modificări. Ferrari SF90 face sprintul 0-100 în doar 2.4 secunde.

Viteza de vârf sare peste 340 km/h, dar Novitec nu a dat o valoare exactă.

Sursa: Motor1

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Motor1


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide