Audi a publicat primele fotografii oficiale cu prototipul lui E-tron facelift

Autor: Adrian Somai 26 sept. 2022 Știri auto

Audi a publicat mai multe fotografii oficiale cu noul prototip al lui e-tron facelift, model care va fi cunoscut sub numele de Q8 e-tron.

Lansat în urmă cu aproximativ trei ani, Audi e-tron, primul SUV 100% electric din portofoliul contructorului german, se pregătește acum să primească o actualizare. Oficialii producătorului cu sediul la Ingolstadt au publicat la sfârșitul săptămânii trecute primele fotografii cu noul prototip al lui e-tron facelift, model cu care vom face cunoștință nu peste mult timp!

Foarte multe detalii estetice nu putem distinge încă la acest moment, fotografiile publicate de cei de la Audi dezvaluindu-ne o versiune vopsită în culori speciale care ascund destul de bine anumite elemente de design. Putem observa totuși la o primă privire o grilă frontală de dimensiuni ceva mai mari în comparație cu cea pe care o știm de la actuala versiune a lui e-tron.

Audi e-tron facelift nu aduce însă modificări la nivelul zonelor laterale și nici în partea din spate în raport cu versiunea actuală. Mai putem remarca totuși un design diferit adoptat de cei de la Audi în cazul prizelor de aer amplasate pe bara din față, De asemenea, mai putem vedea că semnătura luminoasă LED este ușor diferită în cazul viitorului e-tron facelift.

Noua versiune a lui e-tron va fi denumită Q8 e-tron

Spre dezamăgirea celor care așteptau mai multe informații despre viitorul e-tron facelift, oficialii Audi nu au oferit niciun fel de informații suplimentare cu privire la motorizarea acestuia. Potrivit zvonurilor însă, viitorul e-tron ar urma să fie echipat cu un acumulator mai mare și cu propulsoare electrice mai eficiente. Astfel, este foarte probabil că viitorul e-tron facelift să se poată mândri cu o autonomie ceva mai mare.

Potrivit unui anunț făcut încă de la începutul anului, facelift-ul modelului e-tron va fi rebotezat cu această ocazie, noul model urmând să fie recunoscut sub numele de Q8 e-tron. Prototipul viitorului Q8 e-tron va putea fi admirat în cadrul evenimentului E-Cannonball din Hamburg, Germania.

Sursa: Motor1 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide