Top 5 mașini de care ar trebui să te ferești: nu sunt fiabile și au o mulțime de probleme – VIDEO

Autor: Adrian Somai 20 oct. 2022 Știri auto

Plănuiești să îți cumperi o mașină la mâna a doua în viitorul apropiat? Fără doar și poate, îți dorești o mașină fiabilă, care să nu fie cunoscută pentru problemele tehnice pe care le are. 99Vehicles, un youtuber român care a lucrat de-a lungul timpului într-un service auto și care are cunoștinte vaste în domeniu, a postat recent un clip video în care îi sfătuiește pe urmăritorii sai să stea cât se poate de departe de aceste modele. Uite cinci dintre mașinile de care ar trebui să fugi!

Smart Fortwo

În opinia youtuberului, Smart Fortwo este o mașină foarte costisitoare și nefiabilă, având nevoie de mentenanță serioasă de regulă după parcurgerea a aproximativ 100.000 de kilometri. În aceste condiții, în ciuda avantajelor legate de dimeniunile reduse, Smart Fortwo pare a nu fi o opțiune atât de bună pentru cei ce își doresc o mașină serioasă.

Jaguar S-Type

Jaguar este văzut drept unul dintre acei constructori care sunt renumiți pentru mașinile lor nu foarte fiabile, mașini care ajung în scurt timp să se deprecieze puternic. De asemenea, în opinia youtuberului, S-Type este o mașină care are costuri foarte mari de întreținere. Astfel, acesta le recomandă celor interesați să se gândească de două ori înainte de a cumpăra o astfel de mașină.

Chevrolet Cruze

Într-adevăr, nu vedem prea multe modele Chevrolet pe șoselele romanești. Youtuberul a remarcat însă că multe modele Cruze se confruntă cu probleme de-a lungul timpului, mare parte dintre ele fiind probleme de mecanică.

Range Rover Velar

O altă mașină de care 99Vehicles ar sta departe este Range Rover Velar, o mașină nefiabilă despre care se aude des că întâmpină fel și fel de probleme mecanice și nu numai. În plus, reparațiile pentru o astfel de mașină nu sunt deloc mici.

Opel Insignia

Este plină România de mașini la mâna a doua aduse din Germania, însă Opel Insignia A este unul dintre acele modele care ar trebui evitate. După ce a lucrat timp de mai mulți ani într-un service auto, youtuberul mărturisește că a văzut o mulțime de astfel de mașini cu motoare diesel stricate din cauza o-ring-ului de la pompa de ulei. 

VIDEO:

Sursa: YouTube 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NetCarShow


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide