Top 4 cele mai fiabile SUV-uri rulate de clasă medie care își merită banii în 2022

Autor: Adrian Somai 01 sept. 2022 Știri auto

SUV-urile de clasă medie sunt din ce în ce mai căutate de șoferii din Romania, nefiind deloc puțini cei care vor să renunțe la mașinile mici pe care le conduc și care caută acum o astfel de mașină la mâna a doua. La ora actuală, piața a devenit din ce în ce mai ofertantă în acest segment, însă unele modele au fost întotdeauna ceva mai apreciate în rândul șoferilor datorită fiabilității lor.

Dacă ai de gând să iți cumperi o astfel de mașină în 2022, uite 4 dintre cele mai bune și mai fiabile SUV-uri rulate de clasă medie care au dovedit de-a lungul timpului că își merită cu adevărat banii!

SEAT Ateca

Atunci când vine vorba despre fiabilitate în segmentul SUV-urilor de clasă medie, SEAT Ateca nu are cum să lipsească din niciun top. Foarte arătos din punct de vedere al înfățișării exterioare, echipat cu materiale de bună calitate la nivelul habitaclului și mai mult decât ofertant la capitolul motorizări, Ateca este unul dintre modelele care chiar merită atenția ta dacă ai în plan să iți achitionezi o astfel de mașină în viitorul apropiat.

Kia Niro

Nici KIa Niro nu trebuie neglijat, fiind unul dintre acele modele bine echipate și foarte spațioase care s-a regăsit întotdeauna în preferințele clienților interesați de acest segment. A doua generație a modelului a fost prezentată în urmă cu numai trei luni de cei de la Kia, însă modele mai vechi ale precedentei generații se pot dovedi o opțiune extrem de bună de luat în seama pentru cei care își doresc un SUV de clasă medie.

Peugeot 3008

Apreciat în mod special de familiile ceva mai numeroase care își doresc un spațiu generos la interior, modelul 3008 al francezilor de la Peugeot este unul dintre cele mai fiabile modele din acest segment de piață. Vine la pachet cu o serie întreagă de dotări oferite direct pe lista standard, ceea ce îi oferă chiar un avantaj în fata modelelor rivale.

Skoda Yeti

Poate că nu se regăsește printre primele modele care vă vin în minte atunci când vă gândiți la achiziționarea unui SUV de clasa medie second-hand, însă trebuie să vă gândiți la fiabilitatea modelelor din portofoliul constructorului din Mlada Boleslav. Ai ce alege din punct de vedere al motorizării, iar la interior Yeti promite un habitaclu extrem de versatil și spațios.

Sursa: Autoexpress

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide