Huracan Sterrato, aproape de lansare: noi imagini oficiale cu supercarul Lamborghini

Autor: Adrian Somai 14 nov. 2022 Știri auto

Nu ne mai despart decât două săptămâni de lansarea noului Lamborghini Huracan Sterrato, iar italienii publică încă un set de fotografii oficiale cu noul supercar. De această dată, putem observa noul model în toată splendoarea sa, caroseria nefiind acoperită cu camuflaj.

Constructorul italian și-a început campania de promovare pentru noul Huracan Sterrato încă din vară, în urmă cu ceva mai bine de o săptămână publicând ultimele imagini teaser cu supercarul. De această dată îi putem admira însă caroseria fără nicio urmă de camuflaj! La sfârșitul lunii, în data de 30 noiembrie, urmează să aflăm toate detaliile oficiale cu privire la noul model din gama Lamborghini.

Huracan Sterrato este ultimul model din gama constructorului italian echipat cu o unitate de motorizare termică, italienii anunțând deja că toate modele viitoare vor fi electrificate. De asemenea, este un supercar dedicat off-road-ului, acesta fiind și motivul pentru care putem observa în fotografii toate aceste componente specifice modelelor de tip SUV, începând de la garda la sol înălțată și până la prizele de aer de pe plafon. De asemenea, supercarul mai este echipat și cu un set de anvelope all-terrain.

Ultimul model neelectrificat din gama Lamborghini

În fotografiile postate acum de oficialii constructorului cu sediul principal în Sant’Agata Bolognese putem observa o nuanță kaki a caroseriei și câteva accente de culoare roșie. Totodată, mai putem remarca elementele de protecție din plastic de la nivelul aripilor și luminile auxiliare cu LED.

Din punct de vedere tehnic, știm deja că noul Lamborghini Huracan Sterrato va fi echipat cu bine cunoscuta unitate aspirată natural V10, cu capacitate de 5.2 litri. Cifrele de performanță le vom afla, cel mai probabil, pe data de 30 noiembrie, atunci când supercarul va fi prezentat oficial la Miami, în cadrul evenimentului “Art Basel”.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lamborghini


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide