Se oferă un SUV Tesla cadou la achiziția unei locuințe

Autor: Andreea Ditcov 13 dec. 2022 Știri auto

Un proprietar din Noua Zeelandă a ales să iasă în evidență cu oferta sa imobiliară și a pus alături de casa sa, de 1,8 milioane de dolari (1,7 milioane de euro), o Tesla Model nou-nouță, opțiune fără costuri suplimentare.

Casa este situată pe Dungloe Avenue, la numărul 22, Flat Bush în Auckland, Noua Zeelandă. Clădirea rezidențială are în total șapte dormitoare, două bucătării și cinci băi, scrie carscoops.com.

Imobilul este structurat în felul următor: parter, etaj și un garaj în spate, care acoperă o suprafață de 476 de metri pătrați în total. Potrivit listei publicate de agentul imobiliar Barfoot & Thompson, există un spațiu de parcare pentru cinci până la șase vehicule, accesibil printr-o poartă electrică.

Piața imobiliară din Noua Zeelandă este suprasaturată

Tesla Model Y oferită gratuit este nou-nouță, și va fi comandată imediat după achiziționarea proprietății. Aceasta înseamnă că noul proprietar va putea alege și culoarea pe care o va avea mașina. Anunțul nu menționează detalii despre echiparea mașinii în cauză, dar se presupune că automobilul va fi varianta RWD entry-level a Tesla Model Y, care începe de la 76.200 de dolari (72.300 de euro) pe piața locală din Noua Zeelandă.

După cum a fost raportat și de Sky News, prețurile caselor din Noua Zeelandă au scăzut timp de 11 luni consecutive după o creștere cu 40%, imediat după pandemie, ceea ce face mai greu pentru proprietari să-și vândă imobilele și terenurile în acest moment.

„Tesla oferită gratis” va contribui probabil la creșterea numărului de curioși și potențiali proprietari în viitor, deși prețul de pornire de 76.200 de dolari (72.300 de euro) al vehiculului electric nu este o sumă atât de semnificativă în comparație cu prețul solicitat de 1,8 milioane de dolari (1,7 milioane de euro) al proprietății. Acesta din urmă a fost redus recent după ce anunțul a fost prezent pe piață timp de câteva săptămâni, fără ca niciun cumpărător să își arate interesul, în ciuda ofertei de nerefuzat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tesla


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide