Coliziune frontală între două mașini în Sibiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit – VIDEO

Autor: Promotor 15 dec. 2022 Știri auto

O coliziune frontală între două mașini a avut loc în localitatea Bradu, județul Sibiu, în seara zilei de 12 decembrie 2022.

Accidentul rutier a fost filmat de către o cameră video amplasată pe un alt autoturism. În imagini se poate observa cum șoferul unei dubițe circulă cu viteză și se angajează într-o depășire deși din sens opus veneau mai multe autovehicule printre care și un autocamion.

Pentru că la revenirea pe banda sa traficul era îngreunat, acesta s-a speriat și a frânat puternic. În urma frânării, mașina a derapat și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune violentă cu o altă mașină. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. După impact se poate observa cum roțile celor două mașini se desprind în câteva fracțiuni de secundă.

Cu toate acestea, situația de față este o ilustrare a modului cum se conduce pe multe din drumurile din România.

Clipul a apărut pe YouTube și a primit câteva reacții din partea utilizatorilor platformei. ”Separatoare de beton intre sensuri. Cu mici deschideri la 500 de metri pentru Salvare, Pompieri etc. Cel puțin se evita accidentele frontale”, scrie cineva la comentarii.

Asta ar fi o idee foarte bună pentru ca astfel vitezomanii să fie obligați să rămână pe banda lor și să nu pună în pericol alți participanți la trafic.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video YouTube - Sibiu Independent



Comentarii
Inchide