Cât costă o Dacia Logan MCV Stepway la BT Leasing. Este cel mai versatil Logan pe care îl poți cumpăra

Autor: Ionuț Vîlciu 12 ian. 2023 Știri auto

Banca Transilvania vinde o Dacia Logan MCV Stepway din anul 2017. Modelul românesc vine cu un portbagaj generos și un pachet exterior atractiv.

Logan MCV a primit de-a lungul carierei sale și o variantă Stepway, care a adus break-ului autohton o înfățișare ceva mai îndrăzneață, care aduce aminte de mașini precum Audi Allroad sau Volvo V90 Cross Country. Chiar dacă nu oferă luxul acestor două mașini, Logan MCV Stepway rămâne o mașină practică, spațioasă, cu dotări de bun simț.

Mașina vândută de BT Leasing este produsă în anul 2017 și are 107.259 de kilometri la bord. Sub capotă regăsim un motor de 1,5 litri, pe motorină, care produce 90 CP și 220 Nm cuplu. Cutia de viteze este manuală și are cinci rapoarte.

Ce primești de la o Dacia Logan MCV Stepway?

Exemplarul de față este vopsit în nuanța Blue Azurite. Ca toate modelele din gama Stepway de la Dacia, acest Logan are protecții de plastic aplicate pe diferite părți ale caroseriei. Astfel, mașina are bare față și spate redesenate, protecții pentru praguri, dar și protecții de plastic pentru aripi.

Jantele au dimensiunea de 16 inch și, în ciuda faptului că par a fi din aliaj, nu sunt. Ele sunt jante compuse, din oțel, care au cinci spițe, dar peste care este montat un capac din plastic. Oricum ar fi, completează aspectul mașinii și se asortează cu restul ornamentelor gri.

Interiorul are și el o tapițerie textilă specială, în două tonuri, cu inscripția Stepway prezentă pe scaune. Un alt loc în care putem să găsim acest logo este pe volanul îmbrăcat în piele.

Mașina are sistemul de infotainment Media Nav, care oferă un ecran de 7 inch. Acesta are navigație, conectivitate prin Bluetooth și cameră de marșarier. Printre alte dotări putem enumera climatizarea automată, geamurile electrice, oglinzile reglabile electric, pilotul automat sau computerul de bord. Prețul cerut pentru acest exemplar este de 9.877 de euro cu TVA inclus.

Un astfel de Logan MCV Stepway poate fi o alegere bună pentru cineva care dorește o mașină accesibilă, spațioasă și care poate fi folosită și pe niște drumuri neasfaltate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide