Acesta ar putea fi cel mai frumos Hyundai Tucson. SUV-ul asiatic a fost dus la extrem – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 23 feb. 2023 Știri auto

Un artist digital reimaginat aspectul lui Hyundai Tucson. Îndrăgitul SUV arată mai agresiv decât orice alt model creat de BMW M sau AMG.

Când vine vorba SUV-uri, Hyundai Tucson este, probabil, primul nume care ne răsare în minte. Este foarte popular printre clienții de mașini noi, oferind spațiu, practicabilitate și o sumedenie de opțiuni și motorizări, câte ceva pentru fiecare.

Cea mai nouă generație a SUV-ului coreean a ajuns pe piață în 2020, schimbând complet linia de design a mașinii. Noua generație este mai îndrăzneața, mai angulară, având un design care iese cu siguranță în evidență.

Hyundai Tucson reimaginat – SUV-ul a fost dus la extrem

Chiar dacă Tucson este o mașină arătoasă, artistul grafic Zephyr Designz a creat o versiune digitală mult mai agresivă a mult îndrăgitului SUV coreean. Intitulat „Hyundai Tucson R”, modelul ar putea face mașini precum BMW X3 M sau Mercedes-AMG GLC 63 să arate ca niște mașini banale.

Partea frontală a fost redesenată, dar păstrează identitatea originală de design. Muchiile au fost ascuțite, forma farurilor a fost modificată, iar bara frontală înglobează acum guri de aerisire suplimentare. Grila care ascunde și luminile de zi a fost păstrată și se integrează bine cu restul modificărilor. Mașina a primit și o capotă nouă, mai agresivă, cu fante de aerisire dispuse deasupra motorului.

Pe lateral, ornamentele din plastic negru mat au fost înlocuite cu unele vopsite în culoarea caroseriei. De asemenea, mașina a primit și un set de praguri mai pronunțate, iar aripile adăpostesc un set de jante de mari dimensiuni, care seamănă cu cele de pe BMW M5 CS, finisate în negru lucios. Același tratament l-a primit și plafonul, vopsit în negru, creând un contrast între linia geamurilor și restul caroseriei. Partea din spate are acum o bară cu un difuzor mare, flancat ce cele patru terminații ale evacuărilor.

Nu avem imagini cu un posibil interior, dar aspectul mașinii ar putea fi completat de un set de scaune sport și niște materiale precum Alcantara.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Zephyr Designz YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide