Volvo XC60 second-hand: o variantă ideală pentru familie. Cât cere o bancă din România pe un exemplar puțin rulat

Autor: Ionuț Vîlciu 05 mart. 2023 Știri auto

Volvo XC60 este unul dintre cele mai vândute modele din catalogul producătorului suedez. O bancă din România vinde un exemplar puțin rulat.

Volvo XC60 rămâne unul dintre cele mai bine vândute modele ale producătorului auto suedez. SUV-ul a câștigat popularitate încă de la prima sa generație, iar generația a doua, lansată în anul 2018, consolidează locul în piața SUV-urilor premium.

A doua generație a păstrat ADN-ul originalului, dar l-a cizelat, creând astfel unul dintre cele mai atractive SUV-uri de pe piață, fiind și una dintre cele mai sigure mașini pe care le poți cumpăra.

Volvo XC60 cu 45.000 km la bord. Cât costă?

Mașina este vândută de UniCredit Leasing și are la bord doar 45.012 kilometri. Este un exemplar produs în 2020, echipat cu un motor pe motorină, de 2,o litri, care produce 197 CP. Este un propulsor mild-hybrid, ceea ce înseamnă că are și un impozit simțitor mai mic. Cutie de viteză este automată, cu opt trepte, iar puterea ajunge la toate cele patru roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală.

Avem de-a face cu o echipare superioară, Inscription, astfel că mașina dispune de diferite accente cromate la exterior, care contrastează cu nuanța de maro metalizat a caroseriei. Jantele măsoară 18 inch în diametru, ceea ce poate contribuie la o ținută de drum mai confortabilă.

Interiorul este spațios și elegant

Spațiul interior este generos, chiar dacă nu la fel de mare precum cel din fratele său mai mare, XC90. Tapițeria din piele maro conferă o notă de eleganță interiorului. Este un exemplar bine echipat care are scaune electrice cu memorie, climatizare pe patru zone sau sistem audio performant de la Harman Kardon. Alte opțiuni de confort includ camerele 360 sau portbagajul cu acționare electrică.

Nefiind un exemplar foarte rulat, nu există urme de uzură accentuată. Exteriorul arată bine, iar pielea din interior nu este deteriorată în vreun fel. Prețul cerut pentru acest Volvo XC60 este de 42.900 de euro cu TVA inclus. Prețurile pentru un XC60 nou pornesc de la 53.490 de euro, iar un exemplar într-o configurație similară poate depăși suma de 70.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: UniCredit Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide