Andy Popescu la Podcast cu prioritate #3: „M-am jucat cu gume Turbo și d-aia îmi plac mașinile” – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 13 mart. 2023 Știri auto

Cea de a treia ediție de „Podcast cu prioritate” îl are ca invitat pe Andy Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România.

Andy Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară, pe domeniul mașinilor de lux și nu numai, a fost invitatul nostru la cea de a treia ediție de „Podcast cu Prioritate”, care poate fi urmărită pe canalul de YouTube ProMotor România.

Alături de Luci Popa, gazda podcastului, veți putea afla experiențele pe care Andy Popescu le-a trăit la volanul mașinilor sale de-a lungul anilor, ce mașini îi plac și multe alte întâmplări pe care vloggerul le va povesti la „Podcast cu prioritate”. Andy Popescu deține un BMW i8, un Lamborghini Aventador și o Tesla Model S pe care o folosește ca mașină de zi cu zi.

Care a fost prima sa mașină?

Știm deja că Andy a deținut și deține în continuare câteva mașini interesante, precum un BMW i8 sau un Lamborghini Aventador. El a obținut permisul de conducere la vârsta de 18 ani, iar prima sa mașină a fost un Opel Calibra din 1991 cu motor de 2,0 litri și 115 CP. Andy spune că la începutul anilor 2000, era o mașină care atrăgea toate privirile, mai ales într-un parc auto care a cunoscut pentru foarte mult timp doar mașini din blocul comunist.

Andy folosește o Tesla ca mașină de zi cu zi

Chiar dacă nu îi place să conducă prin aglomerația din București și preferă să iasă seara, când are nevoie să se deplaseze cu una dintre mașinile sale, Andy preferă să folosească Tesla Model S. Spune că o poate programa, seta temperatura de la distanță, astfel că pregătește mașina pentru diminețile reci.

Ce pregătește pentru 2023?

Pentru 2023, Andy se gândește să facă un serial pentru canalul său de YouTube și spune că vrea să profite de noua sa aparatură. De asemenea, Andy a spus că lucrează la un film alături de Codin Maticiuc. Se pare că va fi un film de acțiune, cu mașini, spune el în stilul filmelor „Fast & Furious”. Acesta nu va ajunge pe YouTube, ci doar în cinematografe.

Podcastul complet poate fi urmărit chiar aici:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide