Banca Transilvania vinde o mașină accesibilă și de încredere. Cât costă Logan după 50.000 de km

Autor: Robert Pindic 25 mai 2023 Știri auto

Știm deja că Dacia produce mașini accesibile, iar acesta este criteriul pentru care, de multe ori, își vinde produsele. Dar, asta nu înseamnă că nu sunt mașini bune, practice, și utile în viața de zi cu zi. Astfel, compania de leasing din cadrul Băncii Translivania a pus la vânzare o Dacia Logan din 2019, la un preț atractiv.

Dacia Logan este acel sedan de familie care servește drept o adevărată unealtă în activitățile noastre contemporane. Este mașina în care ai încredere că te poate trece prin traficul intens al dimineții unei zi de luni, dar care te și aduce înapoi acasă în condiții de confort. Toate acestea, însă, la un consum mic – 6.6 – 6.8l/100km pentru condiții urbane, pe motorizarea TCE 90.

Categoria din care face parte ne indică faptul că autoturismul este destinat transportului mai multor persoane, în mod confortabil – iar asta și reușește. Este o mașină cu suficient spațiu pentru toți cei cinci pasageri pe care îi poate transporta, care prin urmare oferă destulă comoditate. Calitatea materialelor din interior poate fi un punct slab al mașinii, însă ne reamintim că este un autoturism de buget, care oferă cât mai multe în banii săi.

Nu este o mașină prea mare, aflându-se undeva la mijlocul intersecției dintre traficul bară la bară și confortul la drum lung. Așadar, părăsind cu brio orașele aglomerate, Dacia Logan consumă în jur de 4.5l/100km.

Motorul nu este extravagant, însă dezvoltă suficientă putere pentru orice deplasare. Modelul de față este propulsat de cei 3 cilindri ai motorului TCE de 0.9L, care dezvoltă un total de 90 CP. Valoarea nu este ridicată, însă este printre cele mai puternice motoare oferite de Dacia pentru acest model.

Care este prețul Daciei Logan după 50.000 km

Modelul din 2019 al Daciei Logan se prezintă excelent – vopseaua albă și jantele exprimă autenticitate, mașina fiind bine îngrijită. Nu este prea în vârstă, însă prezintă câteva urme de uzură fotografiate atent pentru a oferi cumpărătorului detalii cât mai apropiate de adevăr.

Interiorul este curat, echipat cu scaune textile și geamuri electrice pe partea din față. Mașina dispune și de un sistem audio cu conectivitate bluetooth și instalația de climatizare cu grilele de ventilație clasice pe modelele Dacia.

Trecând la prețul mașinii, BT Leasing cere 8925 de euro cu TVA inclus. Luând în vedere practicitatea și utilitatea mașinii, această Dacia Logan este un autoturism în stare bună, la un preț și mai bun. Dacă asta e ceea ce cauți, atunci reprezintă o ofertă pe care nu ar trebui să o ratezi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Robert Pindic
Robert Pindic
Robert Pindic studiază Media Digitală în cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, specializare ce i-a deschis orizonturile către jurnalism. Lumea auto i s-a părut fascinantă încă de când s-a urcat întâia oară la volan, iar odată cu obținerea permisului de conducere la 18 ani, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide