Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-R

Autor: Oraan Mărculescu 24 ian. 2008 Tuning auto

Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-RPorsche 911 Turbo poate fi îmbunătăţit – aşa încât a fost construit Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-R, o bestie cu partea frontală în stil Porsche Carrera GT, spoiler spate de mari dimensiuni şi garnisit cu carbon, precum şi o caroserie vopsită în alb şi negru, de mare efect.

Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-RNumeroasele modificări la nivelul aerodinamicii vin în completarea puterii de 850 CP, storşi din motorul de 3,8 litri prin modificarea sistemului twin-turbo Garret T035, adoptarea pistoanelor de la GT3 şi regândirea arborelui cotit şi a bielelor. Modificări necesare şi datorită cuplului zdrobitor, de 935 Nm.

Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-RCuplu transmis roţilor de 19", cu jante speciale, din trei bucăţi, încălţate cu pneuri Yokohama AVS Sport. Suspensia supersport provine de la H&R, amortizoarele fiind ajustabile, iar geometria suspensiei are trei moduri de setare. Despre preţ, nici o informaţie deocamdată, dar se aşteaptă să fie de ordinul sutelor de mii de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide