TechArt GTStreet Cabriolet

Autor: Silviu Draganescu 24 iul. 2008 Tuning auto

Porsche-TechArt-GTStreet-ConvertiblePorche 911 Turbo Cabriolet nu a fost niciodată un model lent, cu 480 CP şi o acceleraţie până la prima sută de km în mai puţin de 4 secunde, fiind un adevărat supercar. Tunerul german TechArt a considerat însă că este loc de mai bine, prezentând în consecinţă la Salonul Auto de la Geneva noul GTStreet convertible.

TechArt este unul din cei mai renumiţi tuneri Porsche, iar ultima lor creaţie se înscrie perfect în trendul creat. Cu o putere de 630 CP, modelul atinge o viteză maximă de 345 km/h şi este de aşteptat să mişte acul vitezometrului de la zero la 100 km/h în mai puţin de 3,6 secunde. La astfel de performanţe s-a ajuns prin folosirea intensivă a componentelor din fibră de carbon, prin montarea unui filtru de aer sport, un intercooler mai eficient şi un sistem de evacuare complet modificat.

Frânele vin cu etriere din aluminiu cu şase pistonaşe pe faţă şi patru pe spate, ce se pot admira printre spiţele jantelor de 20 de inch încălţate cu pneuri Michelin Pilot Sport Cup Plus 245/30 şi 315/25 ZR pe spate. Preţul noului GTstreet Cabriolet începe de la 255.000. Destul de semnificativ.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide