Hyundai i30 Sport şi Crossover Wagon

Autor: Cosmin Iordache 12 feb. 2009 Prezentări

Hyundai i30 SportDin păcate, cele două versiuni nu sunt ceea ce se proclamă, adică hatchbackul Hyundai i30 nu este atât de sport şi nici Crossover Wagon, atât de crossover. Să le luăm pe rând, hatchbackul vine cu un motor de 1.6 litri şi 126 CP, ce nu poate fi numit sportiv nici măcar cu indulgenţă, iar versiunii Wagon, deşi cu un propulsor diesel mai potent de 2.0 litri şi 140 CP, îi lipseşte ingredientul principal, adică tracţiunea integrală, sau măcar garda înălţată, pentru a se putea numi crossover.

Cele două au un numitor comun, vin doar în culoarea Crystal White,  încălţate cu jante pe 18 inchi în nuanţa Anthracite. Diferenţa între ediţie  în manieră sportivă sau familisto-libertină este conferită de spoilere, i30 Sport având unele mai agresive, în timp Hyundai i30 Crossover Wagonce modelul station wagon, merge pe linia clasică, dar dă impresia de forţă prin suporţii de plafon.  Ambele vin cu un difuzor posterior ce integrează două evacuări cromate Totuşi, trebuie însă să dăm Cezarului ce este al Cezarului şi să recunoaştem, că deşi nu îşi îndeplinsec scopul, ambele arată foarte bine.

Ediţia specială aduce în interior scaune de piele, volan şi schimbător acoperit cu acelaşi material, cruise control, climatizare automată şi conectivitate USB şi iPod. Preţurile în Germania sunt de 20.990 euro pentru i30 Sport şi 24.490 euro pentru i30 Crossover Wagon. Şi pentru că vorbim de ediţie specială, doar 200 de unităţi vor fi produse

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide