Listă de comenzi deschisă pentru Toyota RAV4 GR Sport. Cât costă în România

Autor: Bogdan Bârliga 15 feb. 2023 Știri auto

După succesul înregistrat prin oferirea pachetului GR Sport pentru mai multe modele Toyota a decis să extindă această linie de echipare și pentru RAV4.

SUV-ul nipon prezintă elemente noi de design și vine cu o serie de modificări tehnice prin care este accentuat comportamentul sportiv.

Toyota RAV4 GR Sport: principalele noutăți aduse prin această echipare

Pentru exterior avem o nouă grilă față cu elemente restilizate, un difuzor spate redesenat și jante cu design nou de 19 inchi.

La interior Toyota RAV4 GR Sport oferă în dotarea standard un nou sistem multimedia cu afișaj de înaltă definiție de 10,5 inchi și un tablou de bord digital de 12,3 inchi pentru șofer.

Cu această echipare SUV-ul nipon dispune de scaune sport acoperite cu un nou material, iar logoul GR apare pe volan, pe tetierele scaunelor și pe butonul pentru pornirea motorului.

Față de restul versiunilor RAV4 GR Sport are o suspensie îmbunătățită fiind introduse arcuri și amortizoare ceva mai rigide pentru obținerea unui comportament dinamic mai bun.

Motorizări disponibile pentru Toyota RAV4 GR Sport

Lista de motorizări disponibile pentru Toyota RAV4 GR Sport este deschisă de un propulsor hybrid de 2,5 litri capabil să ofere o putere totală de 222 CP.

Cu această configurație RAV4 GR Sport poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8,4 secunde.

MSUV-ul poate fi configurat și cu un sistem de propulsie plug-in hybrid ce are la bază același propulsor de 2,5 litri cu patru cilindri, dar puterea totală a acestei motorizări este de 306 CP.

În acest caz RAV4 GR Sport reușește repriza de la o la 100 km/h 6 secunde, iar viteza maximă indiferent de motorizare este 180 km/h.

Cât costă Toyota RAV4 GR Sport în România

Pe piața locală acest SUV poate fi comandat în acest moment doar cu varianta de motorizare hybrid de 2,5 litri și prețul de bază începe de la 53.115 euro.

Dotările de bază pentru Toyota RAV4 GR Sport includ sistem de aer condiționat automat cu două zone, frână de parcare electronică, încărcător wireless pentru telefonul mobil sau senzori de parcare față cu frânare automată și cameră de parcare panoramică.

În versiunea de bază Toyota RAV4 cu motorizarea pe benzină de 2,0 litri are un preț de pornire în România de la 39.300 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Toyota


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide