Elon Musk sugerează ca Tesla ar putea să intre în curând pe piaţa din România

Totul a pornit de la o postare de pe Twitter a celebrului antreprenor.

Elon Musk sugerează ca Tesla ar putea să intre în curând pe piaţa din România Elon Musk sugerează ca Tesla ar putea să intre în curând pe piaţa din România

Elon Musk a comentat într-o postare pe Twitter că speră ca Tesla „să intre curând pe piaţa din România”. Fondatorul Tesla nu a specificat clar dacă există planuri concrete în această direcţie.

Totul a pornit de la o postare a celebrului antreprenor, în care compara steagul României cu steagul Chadului. Reacţia lui Elon Musk despre o posibilă intrare Tesla în România a venit ca un răspuns la o întrebare a lui Dragoş Stanca, fondatorul festivalului Upgrade 100, legată de planurile gigantului auto pentru piaţa din regiune.

 

Citeşte şi

 

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.