Honda a deschis lista de rezervări pentru modelul electric Honda e - GALERIE FOTO

Honda a deschis lista de rezervări pentru noul său model urban complet electric denumit Honda e.

Honda a deschis lista de rezervări pentru modelul electric Honda e - GALERIE FOTO Honda a deschis lista de rezervări pentru modelul electric Honda e - GALERIE FOTO

Honda a deschis lista de rezervări pentru noul său model urban complet electric denumit Honda e.

Rezervările se pot face acum în Marea Britanie, Germania, Franţa şi Norvegia, pe un site dedicat, iar primele modele vor fi livrate începând cu primărara anului 2020.

Modelul va fi putea fi rezervat cu aproximativ 900 de euro, iar suma poate fi restituită la cerere.

Prototipul modelului Honda e a fost prezentat la Salonul Internaţional Auto de la Geneva, în 2019.

Honda e are un design retro, inspirat de primul model Civic, şi o autonomie maximă de 200 de kilometri. La o staţie de încărcare rapidă, bateria modelului Honda e se poate încărca la 80% din capacitate în 30 de minute.

Printre elementele distinctive ale modelului Honda e se remarcă oglinzile laterale tip cameră video, zona cadranelor digitală şi ecranul de mari dimensiuni al sistemului de infotaiment, care le prelungeşte pe aproape toată linia bordului. Transmisia se operează prin butoane, iar frâna de mână este electrică.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.