Lime, serviciul de închiriere de trotinete electrice, a devenit disponibil în Bucureşti

Serviciul de închiriere de trotinete electrice Lime este disponibil de astăzi în Bucureşti.

Lime, serviciul de închiriere de trotinete electrice, a devenit disponibil în Bucureşti Lime, serviciul de închiriere de trotinete electrice, a devenit disponibil în Bucureşti

Serviciul de închiriere de trotinete electrice Lime este disponibil de astăzi în Bucureşti.

Trotinetele eletrice Lime sunt disponibile în principalele zone din Bucureşti, la gurile de metrou, langă parcuri, instituţii publice, teatre şi muzee.

Pentru a folosi Lime, ulitzatorii trebuie să descarce aplicaţia, să localizeze o trotinetă pe hartă şi să o deblocheze. Aceştia au nevoie de un card bancar şi să fi împlinit 18 ani. La încheierea călătoriei, utilizatorii trebuie să urmeze instrucţiunile din aplicaţie pentru a finaliza călătoria şi a parca în mod responsabil. Pentru deplasarea cu Lime, costul de deblocare este de 3 lei, iar pentru fiecare minut de călătorie se va adăuga suma de 60 de bani. Echipele locale Lime se vor ocupa de întreţinerea, reîncărcarea şi amplasarea flotei în oraş.

În 2018, conform indicelui de trafic Tom Tom, Bucureşti a urcat două locuri în clasamentul celor mai aglomerate oraşe din lume din punct de vedere al traficului rutier. Potrivit acestor statistici, capitala are cel mai aglomerat trafic din Europa, în medie, locuitorii Bucureştiului petrecând cu 50% mai mult timp în trafic decât în mod obişnuit, mai mult decât locuitorii din Istanbul sau Rio de Janeiro. Cu o trotineta electrica Lime, distanţa dintre Piaţa Victoriei în Piaţa Romană va putea fi parcursă în 3 minute.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.