Mercedes-Benz eCitaro „electrizează” transportul european. După Germania, vor primi autobuze electrice şi Luxemburg, Franţa şi Polonia

Operatorii de transport europeni testează sustenabilitatea autobuzului Mercedes-Benz eCitaro în utilizarea zilnică

Mercedes-Benz eCitaro „electrizează” transportul european. După Germania, vor primi autobuze electrice şi Luxemburg, Franţa şi Polonia Mercedes-Benz eCitaro „electrizează” transportul european. După Germania, vor primi autobuze electrice şi Luxemburg, Franţa şi Polonia

Primele autobuze electrice Mercedes-Benz eCitaro circulă deja de câteva luni în oraşele Hamburg şi Heidelberg, urmând ca în perioada urmatoare să fie livrate şi către alte oraşe din Germania. 

Simultan cu livrările în Germania, în câteva zile, mai multe autobuze Mercedes-Benz eCitaro vor fi livrate către partenerii contractuali ai Daimler Buses din Luxemburg, Franţa şi Polonia. Autobuzele vor fi integrate pe rutele de transport public local pentru a convinge operatorii de transport de calităţile şi eligibilitatea acestora pentru utilizarea zilnică.

Mercedes-Benz eCitaro este produs pe aceeaşi linie de producţie ca toate celelalte autobuze de oraş, la fabrica din Mannheim, având aceleaşi standarde înalte de producţie şi calitate. Acest lucru se reflectă în primul rând în tehnologia de propulsie. Autobuzele eCitaro care vor fi disponibile pentru teste în oraşele din Europa sunt echipate cu zece pachete de baterii, având o capacitate totală de 243 kWh, precum şi cu motoare electrice montate în apropierea butucilor roţilor.

Siguranţa, eficienţa şi conservarea mediului sunt parte integrantă în misiunea autobuzului Mercedes-Benz eCitaro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.