O Tesla Model S a luat foc şi a ars complet în timp ce era la încărcat - GALERIE FOTO

O Tesla Model S a luat foc şi a ars în întregime în timp ce se afla conectată la un Supercharger din Anvers, Belgia, informează Electrek.co

O Tesla Model S a luat foc şi a ars complet în timp ce era la încărcat - GALERIE FOTO O Tesla Model S a luat foc şi a ars complet în timp ce era la încărcat - GALERIE FOTO

O Tesla Model S a luat foc şi a ars în întregime în timp ce se afla conectată la un Supercharger din Anvers, Belgia, informează Electrek.co

Presa locală a scris că Tesla Model S a luat foc la scurt timp după ce a început procesul de încărcare.

Bridaga de pompieri a folosit o tehnică specială concepută pentru maşinile electrice pentru stinge focul şi a se asigura în acelaşi timp că nu se reaprinde, lucru care s-a mai întâmplat la incediile maşinilor electrice.

Departamentul de pompieri din Anvers a ridicat Tesla cu o macara şi a scufundat-o într-un bazin cu apă. La scurt timp, flacările s-au stins, dar maşina a rămas scufundată peste noapte, pentru a nu exista riscul ca focul să se reaprindă.

Sursa foto: Marc De Roeck/ HLN

Incediile maşinilor Tesla conectate la Supercharger sunt destul de rare, dar acesta nu este primul. În 2016, o Tesla Model S a luat foc şi a ars complet în timp ce era conectată la un Supercharger din Norvegia.

Atunci, Tesla a spus că incediul a fost provocat de un scurtcircuit al maşinii şi deşi nu a explicat cum de acesta s-a produs, au lansat un update de software care să ofere "siguranţă suplimentară în timpul încărcării".

Recent, compania şi-a updatat software-ul de management al bateriilor după ce numeroase modele Tesla Model S au luat foc din senin.

Sursa foto: Marc De Roeck/ HLN

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.