Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen ID.3. Hatchback-ul electric aduce ceva special pe coloana de direcţie – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 11 iul. 2019 Mașini electrice

Câteva imagini care arată interiorul viitorului VW ID.3 au apărut online, stârnind interesul iubitorilor mărcii germane.

Aceste imagini au fost preluate dintr-un clip de pe YouTube, distribuit recent de către producătorul german. Videoclipul a fost scos apoi rapid de pe platformă, însă cineva a salvat câteva imagini. 

Începând cu tabloul de bord al ID.3, putem vedea că acesta include un sistem de infotainment cu ecran tactil de mari dimensiuni. Pare o dotare destul de normală, însă ce este nou se află undeva lângă volan. Este un grup de controlere digitale în spatele volanului, ataşat la coloana de direcţie.

Volkswagen va dezvălui ID.3 la Frankfurt Auto Show din septembrie

Putem vedea un mic ecran care afişează viteza, navigaţia şi un sistem de control al vitezei de croazieră. Pe partea laterală a acestui afişaj central se află un selector care permite şoferilor să aleagă dintre opţiunile Park, Neutral, Reverse, Drive şi ceea ce pare a fi un mod de regenerare a energiei la frânare. Este oarecum asemănător cu selectorul de viteze montat pe coloană de direcţie a lui BMW i3.

Aceasta este a doua oară în ultimele luni când un videoclip de previzualizare a ID.3 a „scăpat” pe internet. şi a fost şters rapid. 

Hatchback-ul electric va fi vândut în versiuni diferite, incluzând un model cu un acumulator de 77 kWh şi o autonmie de 550 km.

Trei versiuni pentru ediţia specială

Modelele din ediţia specială ID.3 1ST vor fi disponibile în patru culori şi trei versiuni diferite. Fiecare versiune dispune de jante de dimensiuni mari şi dotări extinse. Versiunea de bază, ID. 3 1ST Confort conţine opţiunea de control vocal, plus sisteme de navigaţie proprii. ID.3 1ST Style dispune şi de un sistem de iluminare IQ. Light şi design exterior şi interior în două nuanţe. Versiunea ID.3 1ST Hero are plafon de sticlă panoramic şi inovaţii de tipul elementelor de realitate augmentată proiectate pe parbriz.

Comenzile propriu-zise vor putea fi plasate de cei care au rezervat aceste modele în majoritatea ţărilor din Europa în care marca este prezentă după Salonul Auto de la Frankfurt care are loc în intervalul 12-22 septembrie. Atunci clienţii vor putea plasa o comandă pentru versiunea dorită menţionând distribuitorul pe care îl preferă. Până în luna aprilie a anului viitor clienţii pot anula rezervarea fără costuri iar banii vor fi returnaţi. Rezervările sunt deschise în 29 de ţări europene.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide