Primele imagini cu noua electrică Volkswagen ID.3 de la Frankfurt – FOTO

Autor: Marius Vișan 10 sept. 2019 Mașini electrice

Volkswagen aduce mai multe premiere mondiale la Salonul Internaţional Auto de la Frankfurt (IAA), care va fi deschis publicului larg începând de joi, 12 septembrie.

Cel mai important model, ID.3 îşi propune să transforme mobilitatea electrică în fenomen de masă. Producţia va demara în luna noiembrie la Zwickau, iar primele livrări vor fi realizare vara viitoare. Deja au fost rezervate peste 30.000 de exemplare din acest model.

Celelalte mărci din grup vor prezenta la Frankfurt mai multe versiuni sport sau hibride, subliniind astfel evoluţia tehnică înregistrată în ultima perioadă şi direcţia spre mobilitatea viitorului.

Volkswagen prezintă la Frankfurt modelul ID.3 şi noul logo care va reflecta personalitatea actuală a mărcii şi direcţiile viitoare de dezvoltare. Fanii vor putea vedea şi un model concept Beetle electric realizat de divizia de componente, pentru care mare parte din componentele electrice au fost preluate de la e-Up. În materie de accesibilitate a modelelor electrice, Volkswagen face un pas important prin prezentarea la Frankfurt a unui model e-Up care va fi lansat pe piaţă la un preţ mai mic de 22.000 de euro. Luând în calcul subvenţiile oferite în România, acest model ar putea fi achiziţionat la un preţ de circa 12.000 euro.

Audi expune la Frankfurt 26 de modele diferite, dintre care jumătate vor fi noutăţi. Printre acestea se numără şi conceptul AI:TRAIL. Acestuia i se va alătura noul Audi RS 7 Sportback şi noua variantă de design pentru modelul de curse e-tron FE06. Alte noutăţi vor fi versiunile îmbunătăţite ale modelor A4 şi Q7, disponibile acum şi la distribuitorii din România, plus versiunea A1 Citycarver, Q3 Sportback şi Audi RS 6 Avant.

După ce ŠKODA a expus la Geneva, în martie, noul său SUV KAMIQ, la Frankfurt va prezenta o variantă sportivă a acestuia, MONTE CARLO KAMIQ. O versiune similară va fi expusă şi pentru SUV-ul SCALA. La IAA 2019, ŠKODA marchează intrarea pe segmentul maşinilor electrice prezentând în premieră modelele CITIGO iV şi SUPERB iV plug-in hibrid.

SEAT creşte gradul de eficienţă şi atractivitate a modelului Tarraco, prin prezentarea la Frankfurt a unei variante cu sistem de propulsie plug-in hibrid şi a unei versiuni sportive FR. Hibridul plug-in Tarraco este o demonstraţie pentru strategia SEAT din domeniul electro-mobilităţii. Marca va include în portofoliu şase modele SEAT şi CUPRA integral electrice sau plug-in hibride, până la începutul anului 2021. CUPRA, brandul de performanţă al SEAT, prezintă în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt noul concept CUPRA Tavascan, primul SUV full-electric al mărcii.

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” – FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola – VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide