Tesla va livra şi în România. Anunţul făcut pe Twitter de compania americană

Veste bună pentru iubitorii maşinilor electrice.

Tesla va livra şi în România. Anunţul făcut pe Twitter de compania americană Tesla va livra şi în România. Anunţul făcut pe Twitter de compania americană

Compania americană Tesla a anunţat pe pagina de Twitter că Model 3 pot fi comandat în Polonia, România, Polonia, Ungaria şi Slovenia. Pe lângă Model 3 mai sunt disponibile şi Model S şi Model X, se arată într-o postare ulteriorară.

Chiar dacă informaţiile sunt destul de puţine, până la apariţia unui comunicat oficial, rămâne să ne mulţumim cu această postare de pe Twitter. 

Preţul pentru cea mai accesibilă Tesla Model 3 vândută în Europa este în jurul sumei de 40.000 de euro. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.