Trei oraşe din România unde Tesla va instala câte un Supercharger

Primele trei oraşe din România unde Tesla va instala câte un Supercharger vor fi Bucureşti, Craiova şi Brăila

Trei oraşe din România unde Tesla va instala câte un Supercharger Trei oraşe din România unde Tesla va instala câte un Supercharger

Primele trei oraşe din România unde Tesla va instala câte un Supercharger vor fi Bucureşti, Craiova şi Brăila. Informaţia apare pe site-ul oficial al companiei şi a fost confirmată pe Twitter, chiar de CEO-ul Elon Musk, scrie Digi24.

În postarea de pe Twitter Musk afirmă că acoperirea cu Supercharger se va exitinde la 100% din continentul european anul viitor. Din Irlanda, până la Kiev, din Norvegia, până în Turcia.

Într-o discuţie cu un român care l-a întrebat: „Chiar şi România? :)”, Musk a răspuns simplu: „Da”. Bărbatul a revenit cu o altă întrebare, şi anume dacă asta înseamnă şi deschidere unui magazin Tesla în ţara noastră, însă nu a mai primit un răspuns.

Pe site-ul companiei, informaţia despre cele trei oraşe a fost postată de ceva timp, fără a fi precizată însă data exactă la care au de gând americanii să-şi extindă reţeaua de super-încărcătoare şi la noi în ţară.

Sursă: Digi24

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.