Prostituată prinsă în timp de face sex în maşină, cu un bărbat de 76 de ani. VIDEO

Autor: ProMotor 07 oct. 2016 Galerii video
Prostituată prinsă în timp de face sex în maşină, cu un bărbat de 76 de ani. VIDEO

O prostituată în vârstă de 27 de ani din Oklahoma a fost suprinsă în timp ce făcea sex în maşina unui client în vârstă de 76 de ani.

Această partidă nu ar fi fost filmată dacă Brian Bates, cel care a făcut înregistrarea, nu ar fi urmărit prostituatele din oraş cu ajutorul unei drone. El filma cu drona maşinile în care intrau prostituatele şi trimitea înregistrările video la poliţie.

În acest caz, Bates a lansat drona de pe o stradă din apropierea locului în care era parcată maşina în care se afla tânăra, un Ford F-150. 

„Când Zolicoffer şi şoferul au văzut drona, şi-au încetat imediat activitatea şi au părăsit zona”, a declarat un poliţist.

Amanda Zolicoffer a pledat vinovată şi a fost condamnată pentru prostituţie. Ea va petrece un an după gratii.

Bărbatul de 76 de ani, Douglas Blansett, nu a primit încă sentinţa. Legea din Oklohama îi incriminează şi pe cei care plătesc pentru servicii sexuale. 

Sursă: Mirror.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide