Mașini de pus în ramă. Cei mai buni fotografi auto din România au pozat cele mai frumoase BMW-uri pe zăpadă – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 25 ian. 2021 Știri auto

La început de 2021, BMW România a organizat o ședință foto inedită pentru câteva dintre cele mai noi modele. Astfel, a fost organizat un road trip de iarnă cu noul BMW Seria 4 Coupe şi modele BMW X5, X6 şi X7, în cele mai friguroase regiuni din România: Harghita şi Covasna.

În acest proiect au fost implicați de mai buni fotografi auto din acest moment, din România: Radu Chindriş, Adrian Cobzaşu, Mihai Dăscălescu, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv, Dragoş Savu și Andrei Toboşaru.

Fotografiile realizate în cadrul proiectului vor fi organizate şi sub forma unei expoziţii găzduită la nivel naţional în întreaga reţea de dealeri. De asemene, este posibil ca o serie din imaginile realizate să fie folosite în campaniile publicitare BMW România.

Experiența organizată sub denumirea #BMWPhotoCamp a beneficiat de peisajele acoperite de zăpadă din Harghita şi Covasna. Cele mai noi modele BMW au fost fotografiate în locaţii precum Barajul Frumoasa sau zonele împădurite din jurul Lacului Sfânta Ana, de drumuri pitoreşti, asfaltate sau de ţară, în jurul localităţilor Baraolt, Miercurea Ciuc şi Sfântul Gheorghe.

Ninsoarea a oferit peisaje spectaculoase, pline de poveste

Intră în GALERIA FOTO

”Acest #BMWPhotoCamp a pornit din dorinţa de a aduce în prim-plan şi de a onora eforturile celor care, prin fotografiile pe care le realizează, dau multă valoare poveştilor cu automobile, proiectelor de motorsport sau evenimentelor pe care le organizăm. De multe ori, aceştia rămân necunoscuţi. Valoarea muncii lor, una foarte importantă, este confirmată şi de faptul că în ultimii ani, tot mai des, au primit contracte internaționale sau lucrările lor au fost prezentate în publicaţii din întreaga lume. 

În aceeaşi măsură, proiectul este un exerciţiu de explorare a designului BMW. Cu stiluri şi viziuni distincte, cu exerciţiul căutării formelor şi detaliilor, invitaţii noştri sunt alegerea perfectă în a ne ajuta să descoperim designul complex BMW. Am avut plăcerea să colaborez cu şapte fotografi, fiecare cu o abordare distinctă, foarte personală, inclusiv modul în care prelucrează fotografiile postproducţie. Aşa că, în final, avem şapte perspective diferite ale aceluiaşi subiect”a explicat Alex Şeremet, Coporate Communication Manager BMW Group România.

Galeria foto completă, care conține sute de fotografii spectaculoase, precum și informații despre fiecare fotograf implicat în proiect, pot fi accesate pe site-ul de presă BMW România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide