Cum va arăta BMW X8, SUV-ul coupe la care nemții lucrează deja?

Autor: David Andrei 15 ian. 2021 Știri auto

BMW lucrează deja la X8. Viitorul SUV a aprins imaginația specialiștilor în randări, care au analizat cu atenție imaginile spion. Aceștia susțin că știu deja cum va arăta mașina.

GALERIE FOTO

Mai multe prototipuri BMW X8 au fost surprinse deja în teste. Specialiștii în design și în randări de la Kolesa au analizat fotografiile spion și au “construit” viitorul SUV al producătorului bavarez pe baza acestora.

Viitorul SUV coupe are o parte frontală foarte agresivă. Dacă ceea ce vedem la prototipuri va ajunge la versiunea de serie, modelul va primi blocuri optice noi, care nu seamănă cu nimic din ceea ce am văzut până acum la produsele companiei premium de la Munchen. Astfel, blocurile optice frontale vor fi alcătuite din două corpuri distincte. Lumini înguste și alungite se vor găsi la limita dintre capotă și bară. În bară se vor regăsi corpurile principale.

Grila pare mai mare decât cea a lui X7 și are un desen mai agresiv. În partea posterioară apar stopuri înguste, similare cu ce vedem acum la BMW X6. Pentru că avem de-a face cu un SUV coupe, acoperișul va avea o linie descendentă, iar luneta va fi înclinată.

BMW a înregistrat denumirea “X8” în urmă cu nouă luni

BMW a înregistrat denumirea de “X8” încă din primăvara anului trecut, la Biroul German de Patente și Mărci Înregistrate. Dosarul pentru înregistrarea numelui a fost depus pe 24 martie, iar constructorul a primit confirmarea înregistrării pe 1 aprilie.

Potrivit înregistrării, clasificarea permite utilizarea denumirii respective pentru vehicule, componente și accesorii, dar și pentru jocuri, machete și altele.

Viitorul BMW X8 ar trebui să intre fie dezvăluit în iarna viitoare și ar trebui să intre în producție în 2022. Gama de motorizare va fi preluată de la BMW X7. Sunt șanse mici însă, ca SUV-ul coupe să primească un al treilea rând de scaune, având în vedere linia înclinată a acoperișului, care nu ar permite suficient spațiu la cap.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide