Se execută lucrări de asfaltare pe Autostrada Soarelui pe sensul către litoral

Se execută lucrări de asfaltare pe Autostrada Soarelui pe sensul către litoral

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

Astăzi, 14 mai, până la ora 17.00, pe Autostrada Soarelui se execută lucrări de asfaltare pe sensul către litoral.

Este vorba de tronsonul kilometric 22+200 de metri – 22+800 de metri, în localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, fiind restricţionate banda de urgenţă şi prima bandă.

Restricțiile încetează la ora 17:00

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte semnalizarea instituită temporar. De asemenea, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 – 75 se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Măsura este impusă pentru efectuarea de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. A fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti, scrie Adevărul.ro.

Se lucrează și pe podul de la Cernavodă

Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

În data de 22 februarie 2021, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada Soarelui (A2). Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 luni, iar perioada de garanţie este de 60 de luni.

 


Sursa foto: ProMotor


Comentarii
Inchide