Trei autovehicule au fost ars ca o torță pe o șosea din Bihor – VIDEO

Autor: ProMotor 29 iun. 2022 InfoTrafic
Trei autovehicule au fost ars ca o torță pe o șosea din Bihor – VIDEO

Un accident grav s-a produs marți, 28 iunie, pe DN 79, în localitatea Gepiu, județul Bihor. Două autoturisme și un microbuz s-au ciocnit, iar apoi au luat foc.

Apelul privind producerea evenimentului a fost anunțat la 112 la ora 15.39, după cum anunța un mesaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor.

”Pompierii militari bihoreni intervin la un accident auto pe DN79, în localitatea Gepiu, în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. Ocupanții autovehiculelor, trei bărbați și o femeie, s-au autoevacuat. În urma accidentului, cele trei autovehicule au fost cuprinse de flăcări”, a anunțat ISU.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost lichidat în mai puțin de 10 minute

”Cele patru persoane implicate în accident se află în cod verde medical (adică nu sunt foarte grav răniți, leziunile nu le pun viața în pericol – n.r.), potrivit primelor evaluări la fața locului”, mai arată ISU.

La eveniment au fost mobilizate 3 echipaje de stingere din cadrul Detașamentului 1 și Detașamentului Salonta, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, două echipaje de pompieri militari paramedici şi un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bihor, informează Ebihoreanul.ro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Bihor



Comentarii
Inchide