A văzut un hoţ care aplica metoda „motorului stricat” pe şosea. Ce s-a întâmplat după aceea e INCREDIBIL - VIDEO

I-aţi văzut şi voi, atât în România, cât şi în Bulgaria sau chiar Ungaria: indivizi care stau pe marginea drumului...

A văzut un hoţ care aplica metoda „motorului stricat” pe şosea. Ce s-a întâmplat după aceea e INCREDIBIL - VIDEO A văzut un hoţ care aplica metoda „motorului stricat” pe şosea. Ce s-a întâmplat după aceea e INCREDIBIL - VIDEO

I-aţi văzut şi voi, atât în România, cât şi în Bulgaria sau chiar Ungaria: indivizi care stau pe marginea drumului, cu capota motorului ridicată şi prefăcându-se că au o problemă la motor, doar pentru a te forţa să te opreşti şi să te scuture de bani. Cineva a găsit o metodă politicoasă de a le reporni rapid motorul...

Cum îi poţi ajuta pe hoţii care stau la marginea drumului cu capota motorului ridicată şi caută să te oprească, doar-doar ţi-or putea fura din maşină când nu eşti atent, sau să încerce să-ţi vândă tot felul de nimicuri la suprapreţ, doar-doar or avea „bani de benzină”?

Omul din clipul de mai jos (data filmului e eronată) a găsit o soluţie magică prin care a reuşit să le repornească motorul maşinii în doar câteva secunde. Care să fie aceea? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.