Cum să-ţi baţi joc de un Ferrari LaFerrari, Qatar style. VIDEO

Un cameraman a surprins cum proprietarul unui Ferrari LaFerrari îşi bate joc atât de maşină, cât şi de un cartier întreg, făcându-şi de cap pe străzile din Los Angeles.

Cum să-ţi baţi joc de un Ferrari LaFerrari, Qatar style. VIDEO Cum să-ţi baţi joc de un Ferrari LaFerrari, Qatar style. VIDEO

Una dintre cele mai exclusiviste maşini din lume, Ferrari LaFerrari este visul oricărui iubitor de maşini. Din păcate, piesa asta de artă cade de obicei pe mâinile unor neisprăviţi, care sunt în stare să arunce cu banii în dreapta şi în stânga. Cum ar fi, în acest caz, familia regală din Qatar. Nu ştim dacă cel de la volan are 14 ani, dar cu siguranţă se comportă ca atare.

Ferrari, te rugăm frumos, ai putea totuşi să nu te mai uiţi doar la banii celor care-ţi cumpără maşinile, ci şi la faţa lor, să vezi dacă au evoluat totuşi de la stadiul de maimuţe? Mulţumim frumos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.