Nepăsarea la volan, cauza unei tragedii evitate la limită pe drumurile din România [VIDEO]

Înţelegem că uneori n-ai chef să conduci, dar ai grijă, totuşi, de tine şi de ceilalţi colegi de pe drum. Fiindcă altfel ai putea termina ziua prost. Foarte prost.

Nepăsarea la volan, cauza unei tragedii evitate la limită pe drumurile din România [VIDEO] Nepăsarea la volan, cauza unei tragedii evitate la limită pe drumurile din România [VIDEO]

Şoferul Touaregului din videoclipul de mai jos are o problemă cu păstrarea benzii. De fapt, nu se lasă până nu taie o curbă foarte lungă, la capătul căreia îl aşteaptă, pe sensul opus, o maşină care circulă regulamentar. Accidentul e evitat la limită, dar dacă nu ar fi fost aşa?

Citeşte şi: Un Volkswagen Touareg îmbrânceşte bărbăteşte o Dacia Logan în Bucureşti

VIDEO:

Via TraficTube

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.