Rusia: A vrut să facă pe nebunul în trafic, dar a primit o lecţie de la şoferul unui Logan | VIDEO

Nu ştim ce l-a supărat atât de tare pe proprietarul Loganului din imagine, dar ştim că şi-a ales foarte prost ţinta furiei sale, iar lecţia pe care a primit-o l-a costat destul de mult...

Rusia: A vrut să facă pe nebunul în trafic, dar a primit o lecţie de la şoferul unui Logan | VIDEO Rusia: A vrut să facă pe nebunul în trafic, dar a primit o lecţie de la şoferul unui Logan | VIDEO

Aparent, omul din clipul de mai jos n-are niciun motiv pentru care să o ia razna, asta dacă nu cumva motivul se află undeva în trecut, înaintea începerii filmării. Dar dacă nu ştim ce anume l-a înfuriat aşa, ştim că lecţia primită l-a cam durut. Priviţi şi luaţi aminte: e mai bine să fii calm la volan, indiferent de ce ţi-a făcut celălalt (sau crezi că ţi-a făcut). Altfel, lucrurile pot degenera.

ps. Loganul nostru a ajuns şi în cele mai îndepărtate zone ale Rusiei, chiar dacă sub marca Renault. Dar uşile se îndoaie la fel de repede :)


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.