VIDEO: Caii putere de pe Shelby Cobra întâlnesc...prostia omenească

Caii putere au fost întotdeauna o provocare şi o atracţie pentru pasionaţii auto, însă nu toţi au aptitudini când vine vorba de condus, ca să nu mai vorbim de burnout-uri...

VIDEO: Caii putere de pe Shelby Cobra întâlnesc...prostia omenească VIDEO: Caii putere de pe Shelby Cobra întâlnesc...prostia omenească

Probabil luat de val şi hotărât să se dea mare cu maşina sa, proprietarul unui Shelby Cobra încearcă să-i impresioneze pe cei din jur cu un burnout...micuţ şi nereuşit.

Atât de micuţ că abia se vede fum ieşind din avelope şi nereuşit pentru că maşina este proiectată în bordură, de unde ajunge pe spaţiul verde şi loveşte un obiect destul de solid, judecând după sunetul produs de izbitură.

Ce s-a întâmplat exact, vedeţi în materialul VIDEO de mai jos. Ce notă îi dăm "şoferului"?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.