Cobra Venom V8 Concept

Autor: Oraan Mărculescu 21 ian. 2009 Concepte auto

Cobra Venom este doar un conceptResponsabil pentru acest concept este designerul Jamie Martin, care şi-ar dori ca, sub capotă, să fie montat un V8 de origine Ford: un 4,6 litri supraalimentat, care să dezvolte 524 CP şi 569 Nm. Performanţele estimate ar fi de ordinul a 350 km/h pentru viteza maximă sau de 3,4 secunde pentru demarajul 0-100 km/h.

Motorul V8 ar dezvolta 524 CPTransmisia ar urma să fie asigurată de o cutie de viteze manuală Tremec, cu şase trepte, sau de una automată secvenţială, tot cu şase trepte, care ar transmite puterea roţilor spate, cu jante de 17" încălţate cu Pirelli P-Zero. Şasiul este gândit pentru o masă cât mai redusă, fiind realizat din aluminiu extrudat şi fibră de carbon, iar blocurile optice beneficiază de tehnologia LED.

Vise frumoase peste ocean, care s-ar putea transforma în realitate dacă ar exista destui amatori pasionaţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide