12 concepte de viitor se întrec la LA Auto Show

LA Auto Show, pe româneşte Salonul Auto de la Los Angeles, va găzdui şi o competiţie de design în cadrul căreia se vor întrece 12 concepte futuriste ce propun soluţii de mobilitate inspirate din natură.

12 concepte de viitor se întrec la LA Auto Show 12 concepte de viitor se întrec la LA Auto Show

Tema oficială a concursului de design este "Biomimicry & Mobility 2025 - Nature's Answer to Human Challenges", şi presupune ca fiecare studiu de design înscris în competiţie să se inspire din natură atunci când oferă soluţii pentru probleme ca poluarea, traficul congestionat, siguranţa şi durabilitate.

Astfel, 12 participanţi au fost înscrişi în competiţia găzduită de Salonul Auto de la Los Angeles. Vorbim despre studiouri de design care reprezintă mărci ca BMW, Changfeng, JAC Motors, Mazda, Qoros, SAIC Motor, Subaru şi Toyota.

Juriul, format din profesori şi experţi în design industrial, transporturi dar şi biologie,  va evalua studiile de design în funcţie de o serie de criterii prestabilite. În consecinţă, conceptele trebuie să bifeze adaptarea la legile naturii, folosirea inteligenţei umane pentru îmbunătăţirea vehiculelor în ceea ce priveşte confortul, fiabilitatea, aspectul estetic şi ciclul de viaţă al produsului.

Creaţile vor fi prezentate şi evaluate pe 21 noiembrie, iar câştigătorul va fi desemnat în aceeaşi zi. Noi v-am pregătit o galerie foto cu studiile de design care participă la concurs, unde puteţi descoperi detalii despre felul de funcţionare al fiecăruia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.