Akka Link & Go este maşina electrică autonomă a viitorului (probabil)

Compania franceză Akka Technologies a publicat un set de imagini şi informaţii despre conceptul Link & Go, care se vrea maşina viitorului. E electrică, se conduce singură şi e conectată la o mulţime de reţele sociale.

Akka Link & Go este maşina electrică autonomă a viitorului (probabil) Akka Link & Go este maşina electrică autonomă a viitorului (probabil)

Conceptul Link & Go creat de francezii de la Akka Technologies se vrea maşina viitorului. Dezvoltat în colaborare cu INRIA, Controlsys Engineering şi DBT, conceptul Link & Go este o maşină cu un sistem de propulsie electrică, care, cel puţin teoretic, are o autonomie maximă de 200 km.

Lungă de 3,6 metri, maşinuţa francezilor se conduce şi se parchează singură, fără a fi nevoie de un şofer la volan. Atunci când se află în modul autonom, interiorul se transformă într-un spaţiu de socializare, conectat la reţelele sociale de pe internet, unde poţi vorbi cu cunoştinţele tale pentru a face naveta împreună.

Chiar dacă maşina electrică dezvoltată de francezi arată mai mult ca un miniautobuz electric, se pare că cei de la Akka nu sunt singurii care explorează noi teritorii în industria auto. Gigantul IT Google e unul dintre cei mai cunoscuţi actori de pe scena maşinilor autonome, flota de hibride Toyota Prius a americanilor parcurgând peste un sfert de milion de kilometri până în prezent.

Ce părere aveţi despre propunerea celor de la Akka?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.