Alfa Romeo Spider propunere de design de la studenţi

Italienii pe lângă fotbal, politică, sau femei se pricep şi la designul maşinilor. Iată ce propun doi studenţi pentru viitorul Alfa Romeo Spider

Alfa Romeo Spider propunere de design de la studenţi Alfa Romeo Spider propunere de design de la studenţi

Casele mari de design italiene au închinat în acest an trei propuneri de design pentru viitorul mărcii italiene, aflată într-un amplu proces de schimbare a imaginii. Dar nu doar profesioniştii fac asta, ci şi aspiranţii îşi dau dovada talentului în a desena modelele Alfa de mâine. Tema abordată de studenţii Alberto Gaiani, Massimo Paparella şi Michela Zedda, de la Universitatea Politehnică din Milano în colaborare chiar cu departamentul de design Alfa Romeo.

Italienii se depărtează destul de actuala imagine a lui Alfa Spyder, făcând referire atât la clasicul Alfa Duetto, dar parcă şi puţin cu defunctele Opel GT sau Pontiac Solstice. Ba parcă au mers cam departe cu inspiraţia germano-americană şi chiar interiorul aduce destul de mult cu cel al roadsterului Solstice, un model nu prea de succes.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.