Alpera Tulpar, sau cum ar putea arăta un Volkswagen Beetle dement

Cineva s-a gândit că ar fi bine dacă ar reimagina clasicul Volkswagen Beetle. Doar că în loc de un motor pricăjit răcit cu aer a ales o soluţie ceva mai puternică.

Alpera Tulpar, sau cum ar putea arăta un Volkswagen Beetle dement Alpera Tulpar, sau cum ar putea arăta un Volkswagen Beetle dement

Băieţii (şi fetele) de la Alpera Motors şi-au pus mintea la contribuţie şi au creat un concept virtual numit Alpera Tulpar. Doar că, după cum probabil ţi-ai dat seama deja, acest studiu de design nu vrea să fie ceva complet nou, ci o reinterpretare modernă a clasicului Volkswagen Beetle.

Spre deosebire de bătrâna Broscuţă, însă, demenţa numită Tulpar ar trebui să aibă, cel puţin teoretic, un propulsor boxer biturbo care dezvoltă „mai mult de 500 CP”.

Noi spunem că nu arată prea rău pentru o încercare virtuală, dar ştim foarte bine că şansele ca această creatură să prindă viaţă sunt extrem de mici. Însă măcar putem să visăm, nu?

Poţi să vezi mai multe poze cu Alpera Tulpar în galeria foto a acestui material.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.