Am vrea să vedem acest vehicul vernian în realitate!

Eşti sătul să tot vezi maşini care copiază una de la alta elemente? Iată aici ceva original: un yaht steampunk de uscat.

Am vrea să vedem acest vehicul vernian în realitate! Am vrea să vedem acest vehicul vernian în realitate!

Vehiculul ăsta este atât de ciudat încât nici nu ştim de unde să începem: după cum bine poţi vedea, are 6 roţi, scară pentru acces la interior, terasă ornată cu lemn scump şi mult cupru.

Conform descrierii succinte a creatorului – Hikhail Smolyanov – este un yacht propulsat de un motor cu aburi. Şi cu două locuri. Deci o chestie absolut inutilă, dar absolut fascinantă.

Sperăm ca într-o viitoare ecranizare a unui roman de Jules Verne să vedem pe ecran şi această reprezentaţie paleofuturistică. 

P.S.: pe site-ul artistului vei mai găsi bunătăţi 3D, aşa că dacă ai nişte mentă de frecat, ştii în ce direcţie să mergi.

P.P.S.: dacă îţi place tematica steampunk, aruncă o privire şi la MINI-ul acesta preparat de Carlex Design.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.