AngyCarDesigner ne oferă un Ferrari 612 GTO

Un rus care locuieşte în Berlin visează la un bolid italian. Oare de aceea şi-a spus "AngryCarDesigner"? Nu ştim, dar acest Ferrari 612 GTO merită toată atenţia noastră, nu credeţi?

AngyCarDesigner ne oferă un Ferrari 612 GTO AngyCarDesigner ne oferă un Ferrari 612 GTO

Despre Ferrari 612 Scaglietti ştim că este nava amiral a mărcii italiene, fiind vorba de un coupe Grand Tourism, cu 4 locuri şi cu un motor V12 de "numai" 540 CP sub capota din faţă. Aşa încât nu ar avea rost o versiune cu spirit racing, cum este cazul versiunii Ferrari 599 GTO. Sau greşim?

AngryCarDesigner ne ofera acest foarte reusit concept Ferrari 612 GTO

Sasha este de părere că da. Sasha Selipanov fiind un designer rezident la Berlin şi care este cunoscut în mediul online drept AngryCarDesigner. Care poate fi tradus ori "designer de maşini nervoase", ori "designerul nervos de maşini", cum vreţi. Deşi noi înclinăm să credem că prima variantă este cea corectă.

Iar noua lui propunere, Ferrari 612 GTO, vine în sprijinul acestei afirmaţii. De fapt, legătura cu modelul de serie 612 nu prea există, conceptul rusului fiind practic o maşină supersport fără compromisuri. Şi cu surse de inspiraţie contradictorii.

Ferrari 612 GTO are diverse surse de inspiratie, dar ansamblul e omogen si atractiv

Farurile este destul de clar că sunt de origine Ferrari 458 Italia, fiind foarte alungite şi având deja cunoscutele "lamele" integrate. În rest, partea frontală este foarte agresivă, fiind dominată de o mare grilă de aerisire, flancată de două fante care amintesc oarecum de Ferrari 430.

Ferrari 612 GTO imprumuta farurile de la 458 Italia, iar botul e foarte agresiv

Partea laterală exprimă pur şi simplu dinamism, amintind foarte clar de Ferrari Daytona, prin unghiul mare de înclinare al suprafeţei vitrate înspre spate. "Branhiile" de pe aripile faţă, în schimb, te duc cu gândul la un rechin (şi nu ne referim la vreun bolid BMW...), în timp ce profilarea aripilor spate aminteşte de un supercar purist: AC Cobra. Ansamblul, însă, este nu doar unitar, ci şi foarte reuşit.

Lateralul lui Ferrari 612 GTO ii va duce pe pasionatii Ferrari cu gandul la celebrul Daytona

Spatele maşinii "trădează" pasiunea designerului pentru maşinile sport Ferrari de altă dată şi propune o idee destul de îndrăzneaţă pentru stopuri, care nu au o formă circulară, specifică Ferrari, ci sunt grupate în două perechi relativ rectangulare, cu marginile subliniate de LED-uri. De asemenea, interesante (sau ciudate) fantele generoase din laterale.

Un spate mai putin obisnuit pentru o masina Ferrari, dar cu o identitate proprie reusita

Alte comentarii vi le lăsăm vouă, pe baza imaginilor din galeria multimedia.

VI SE PARE REUŞIT ACEST CONCEPT FERRARI 612 GTO?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.