AngyCarDesigner ne oferă un Ferrari 612 GTO

Un rus care locuieşte în Berlin visează la un bolid italian. Oare de aceea şi-a spus "AngryCarDesigner"? Nu ştim, dar acest Ferrari 612 GTO merită toată atenţia noastră, nu credeţi?

AngyCarDesigner ne oferă un Ferrari 612 GTO AngyCarDesigner ne oferă un Ferrari 612 GTO

Despre Ferrari 612 Scaglietti ştim că este nava amiral a mărciiitaliene, fiind vorba de un coupe Grand Tourism, cu 4 locuri şi cuun motor V12 de "numai" 540 CP sub capota din faţă. Aşa încât nu aravea rost o versiune cu spirit racing, cum este cazul versiuniiFerrari 599 GTO. Sau greşim?

AngryCarDesigner ne ofera acest foarte reusit concept Ferrari 612 GTO

Sasha este de părere că da. Sasha Selipanov fiind un designerrezident la Berlin şi care este cunoscut în mediul online dreptAngryCarDesigner.Care poate fi tradus ori "designer de maşini nervoase",ori "designerul nervos de maşini", cum vreţi. Deşi noi înclinăm săcredem că prima variantă este cea corectă.

Iar noua lui propunere, Ferrari 612 GTO, vine însprijinul acestei afirmaţii. De fapt, legătura cu modelulde serie 612 nu prea există, conceptul rusului fiind practic omaşină supersport fără compromisuri. Şi cu surse de inspiraţiecontradictorii.

Ferrari 612 GTO are diverse surse de inspiratie, dar ansamblul e omogen si atractiv

Farurile este destul de clar că sunt de origineFerrari 458 Italia, fiind foarte alungite şiavând deja cunoscutele "lamele" integrate. În rest, partea frontalăeste foarte agresivă, fiind dominată de o mare grilă de aerisire,flancată de două fante care amintesc oarecum de Ferrari 430.

Ferrari 612 GTO imprumuta farurile de la 458 Italia, iar botul e foarte agresiv

Partea laterală exprimă pur şi simplu dinamism, amintindfoarte clar de Ferrari Daytona, prin unghiul mare deînclinare al suprafeţei vitrate înspre spate. "Branhiile" de pearipile faţă, în schimb, te duc cu gândul la un rechin (şi nu nereferim la vreun bolid BMW...), în timp ce profilarea aripilorspate aminteşte de un supercar purist: AC Cobra. Ansamblul, însă,este nu doar unitar, ci şi foarte reuşit.

Lateralul lui Ferrari 612 GTO ii va duce pe pasionatii Ferrari cu gandul la celebrul Daytona

Spatele maşinii "trădează" pasiunea designerului pentrumaşinile sport Ferrari de altă dată şi propune o ideedestul de îndrăzneaţă pentru stopuri, care nu au o formă circulară,specifică Ferrari, ci sunt grupate în două perechi relativrectangulare, cu marginile subliniate de LED-uri. De asemenea,interesante (sau ciudate) fantele generoase din laterale.

Un spate mai putin obisnuit pentru o masina Ferrari, dar cu o identitate proprie reusita

Alte comentarii vi le lăsăm vouă, pe baza imaginilordin galeria multimedia.

VI SE PARE REUŞIT ACESTCONCEPT FERRARI 612 GTO?