Aşa ar putea arăta un BMW Seria 7 Sportback

Autor: Andrei Ştirbu acum 6 ani Concepte auto

Sunt indicii din ce în ce mai clare că BMW va aduce la Salonul Auto de la Beijing un concept pentru Seria 9. Au anunţat-o chiar şi pe site-ul de presă internaţional – n-au menţionat „Seria 9” în comunicat, însă avem o bănuială că despre asta e vorba. Aşteptând curioşi marea apariţie din noaptea de Paşte, de la ora 01:00 noaptea, am dat peste randările Osmet Cevik, care şi-a imaginat un Seria 7 Sportback şi l-a transpus în digital aşa cum a ştiut el mai bine.

Urmând criteriile estetice caracteristice BMW, Osmet a creat ceva ce poate fi caracterizat foarte uşor ca „bestie”. Nici măcar nu trebuie să ştim ce motor o animă, pentru că arată incredibil de agresiv şi nemişcată. Osmet, îţi mulţumim că ne-ai clătit ochii cu un strop de design hardcore, însă trebuie să ştii că dacă ar apărea vreodată aşa ceva pe Pământ, copiilor le-ar fi frică să iasă din casă, iar bărbaţii s-ar putea să aibă probleme cu a-şi putea controla erec emoţiile. Iar proprietarii unor astfel de exemplare ar primi, cel mai probabil, amendă pentru expunere indecentă. În plus, ideea unui coupé în patru uşi Seria 7 este, cumva, mai enervantă chiar decât cei care continuă să se răzvrătească la auzul oximoronului „coupé în patru uşi”. 

Dragă internautule, eşti liber să-ţi dai cu părerea în legătură ceea ce vei vedea în pozele din galeria de mai sus. În funcţie de caz, menţionăm că imaginile s-ar putea să fie Not Safe For Work.

P. S.: nu răspundem pentru reacţiile fizice pe care s-ar putea să le experimentezi în timpul vizionării. 

Sursa: CVKDesignComentarii
Inchide