Aşa ar putea arăta un rival Buick pentru BMW Z4 şi Jaguar F-Type

Nimeni nu prea a mai auzit nimic de Buick de multă vreme, aşa că un designer independent s-a jucat un pic cu pensonul virtual şi a ieşit conceptul din imagine, botezat Wildcat II.

Aşa ar putea arăta un rival Buick pentru BMW Z4 şi Jaguar F-Type Aşa ar putea arăta un rival Buick pentru BMW Z4 şi Jaguar F-Type

Cel mai „bătrân” producător de autovehicule american şi-a pierdut mult din strălucire, chiar şi pe pământul Statelor Unite, singura lui „sursă” viabilă fiind piaţa emergentă din China, unde se bucură de un real succes.

Pentru a-l readuce în atenţia întregii lumi, designerul american Marc Senger s-a hotărât să deseneze un concept prin care să sublinieze calităţile cu care la un moment dat Buick se putea lăuda. Aşa s-a născut Wildcat II, un proiect inspirat (după denumire şi nu numai) din prototipul cu acelaşi nume, cu care Buick surprindea lumea în 1953.  

De dragul fanteziei, designerul a creat şi o „fişă tehnică” a maşinii, de unde putem afla că Wildcat II ar putea accelera 0-100 km/h în 3,9 secunde, folosindu-se de un L8 tri-turbo de 5,5 litri cu peste 580 CP, şi ar avea o rezistenţă centrifugă de aproape 1 G; ah, şi o transmisie automată Multimatic cu zece rapoarte. Da, sună fantezist, dar nu sună aşa rău, nu?

După ce te uiţi până te saturi la imaginile şi la video-ul de mai jos, ne-ar plăcea să ne spui dacă: 

1. Crezi că o astfel de abordare futuristă ar (re)aduce Buick pe lista ta de cumpărături în viitor? şi

2. L-ai alege înaintea unui BMW Z4 sau a unui Jaguar F-Type?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.