Audi A3 TDI Clubsport Quattro

Conceptul diesel este echipat cu o versiune dopată a celebrului 2.0 TDI, de 221 CP, urmând să-şi facă prima apariţie publică cu ocazia Lake Wörther Tour în Austria.

Audi A3 TDI Clubsport Quattro Audi A3 TDI Clubsport Quattro
Audi A3 TDI Clubsport QuattroGermanii declară că modelul lor ajunge de la 0 la 100 de km/h în aproximativ 6,6 secunde. Suficient de bine pentru un diesel de doar 2.0 litri, dar neimpresionant dacă ţi se aduc la cunoştinţă aceste cifre după ce ai aflat că modelul este echipat cu frâne ceramice pe faţă cu etriere cu şase pistonaşe. Evident, poate nu ajunge foarte repede la 240 km/h, viteza maximă, comparativ cu alte modele echipate cu un asemenea sistem de frânare, dar în mod sigur o revenire la zero cât mai rapidă este la fel de utilă precum la modelele de mai sus amintite. Nici ţinuta de drum nu a fost uitată, jantele de 20 de inch cu pneuri de 265/30 şi Audi Magnetic Ride asigurând un comportament rutier la cote înalte.

Transmisia este asigurată de sistemul quattro conectat la o cutie cu şase trepte, a cărei timoniere se face foarte uşor graţie schimbătorului cromat ce îşi face loc prin canalele ce aduc aminte de Ferrari. Sau să zicem Lamborghini, că e în curtea Audi şi e permisă puţină inspiraţie. Tot în interior aluminiul şi cromul sunt folosite cu cea mai mică ocazie, alături de scaunele de curse şi volanul tipic Audi, plat în partea de jos. Dacă Audi A3 TDI Clubsport Quattro işi va face loc în producţie de serie nu ştim. Dar credem ca ar avea succes. De ce? Noi zicem ca e evident.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.